From A to Bee


Gisteren kreeg ik dit van mijn liefste:

abee

Heerlijk herkenbaar boekje gedestilleerd uit de blog van de “Surrey beekeeper”. De 273 pagina’s (in het Engels) vlogen er op twee avonden vlotjes door.

“Beekeeping… Oh my… What have I done? I am thirty years old. I have been married for three years now and am a new father to a fantastic little boy. Surely there are things that I should be doing at this age which do not involve little yellow and black insects that can hurt you if you are remotely clumsy […] My wife, Jo, thinks I have lost my mind.”

Zei ik het al: herkenbaar?

Misschien wel een goede baseline voor mijn blog: “I want to show people that , if I can become a beekeeper, anyone can.” Al is het statement in zijn geval (hopelijk) wel iets straffer want – man – wat een onhandige prutser is me dat…!