Via Facebook: December 10, 2018 at 08:30PM


Verschil nr. 1 met veel andere propolistincturen: wij ‘dewaxen’ onze ruwe propolis niet eerst. Bij dat ‘dewaxen’ wordt de ruwe ‘propolis’ opgewarmd tot de daarin aanwezige was smelt. Bij trage afkoeling vormen zich daarna dan grofweg 2 lagen: 1 met propolis en 1 met was, welke dan manueel verwijderd wordt en dan pas wordt de tinctuur gemaakt. Dat zorgt in tegenstelling tot onze methode voor een makkelijke oplossing en een snel filterbare tinctuur. Bij ons duurt het oplossen en het filteren door de aanwezigheid van was een heel stuk langer, maar ons product is daarentegen nooit verhit geweest, dus er gaat helemaal niks verloren van de goede eigenschappen van dit prachtige natuurproduct. Kost ons dus wel meer tijd, maar dat garandeert een hogere kwaliteit en daar gaan we voor!
Nog meer verschillen in de volgende propolisposts ☺