Saai werkje met veel timen en wachten: oxaalzuur sublimeren onder de bijenkasten, een organisch zuur om de varroa te bestrijden. Deze winterbehandeling vindt best plaats 3 weken na de eerste vorst én bij een temperatuur tussen 5 en 10 graden, zo is de wintertros toch los genoeg maar blijven de bijen in de kast…. (December 08, 2019 at 10:57AM)Saai werkje met veel timen en wachten: oxaalzuur sublimeren onder de bijenkasten, een organisch zuur om de varroa te bestrijden. Deze winterbehandeling vindt best plaats 3 weken na de eerste vorst én bij een temperatuur tussen 5 en 10 graden, zo is de wintertros toch los genoeg maar blijven de bijen in de kast.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op December 08, 2019 at 10:57AM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina