Met al die slechte berichten tegenwoordig toch snel even piepen door het plexiglas naar onze bijtjes. Oef! Met de langste nacht nu achter de rug, merken de bijen dat de positie van de zon weer begint te stijgen en dat is het sein om de lente voor te bereiden: de koningin begint (in theorie althans) nu weer eitjes te leggen, zodat de volgende generaties bijen tijdig klaar zijn om het over te nemen als de winterbijen binnen enkele maanden afsterven…. (December 21, 2019 at 04:16PM)Met al die slechte berichten tegenwoordig toch snel even piepen door het plexiglas naar onze bijtjes. Oef!
Met de langste nacht nu achter de rug, merken de bijen dat de positie van de zon weer begint te stijgen en dat is het sein om de lente voor te bereiden: de koningin begint (in theorie althans) nu weer eitjes te leggen, zodat de volgende generaties bijen tijdig klaar zijn om het over te nemen als de winterbijen binnen enkele maanden afsterven.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op December 21, 2019 at 04:16PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina