De interessantste ontdekking van deze winter was om het raam op de waswafel te leggen bij het insmelten (i.p.v. omgekeerd). Dat, en de + en – van de transfo monteren op een lat, doen dit werkje heel vlot verlopen. En zo krijgen alle volkjes binnenkort weer verse raampjes om uit te bouwen en vol te stuwen met heerlijke honing voor jullie!… (March 29, 2020 at 06:45PM)De interessantste ontdekking van deze winter was om het raam op de waswafel te leggen bij het insmelten (i.p.v. omgekeerd). Dat, en de + en – van de transfo monteren op een lat, doen dit werkje heel vlot verlopen.
En zo krijgen alle volkjes binnenkort weer verse raampjes om uit te bouwen en vol te stuwen met heerlijke honing voor jullie!
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op March 29, 2020 at 06:45PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina