Hoogdag voor de imker: vandaag mochten de kasten voor de eerste keer open! En omdat er al veel nectar binnenkomt maar de imker nog geen ruimte kon geven om het te stockeren, proppen ze het overal, ook waar het minder handig is, en dus moeten de meiden na het opheffen van de dekplank meteen beginnen opruimen, maar dat is zo te zien helemaal geen straf ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹… (April 04, 2020 at 07:30PM)Hoogdag voor de imker: vandaag mochten de kasten voor de eerste keer open! En omdat er al veel nectar binnenkomt maar de imker nog geen ruimte kon geven om het te stockeren, proppen ze het overal, ook waar het minder handig is, en dus moeten de meiden na het opheffen van de dekplank meteen beginnen opruimen, maar dat is zo te zien helemaal geen straf ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op April 04, 2020 at 07:30PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina