Dit is echt niet normaal voor begin april 😯, na 6 dagen kon bij deze kast al een tweede honingbak op! Dit gebeurt ons normaal pas tegen half mei en dan nog hoogstens met zo’n 1 op 5 volken… Onze volken zijn heel sterk uitgewinterd en de weersomstandigheden zitten nu ook wel mee, maar anderzijds: de medailles worden natuurlijk pas aan de eindmeet uitgereikt🤞 PS: er zou hier wel eens een moeder-dochteroperatie aan de gang kunnen zijn…… (April 11, 2020 at 07:02PM)Dit is echt niet normaal voor begin april 😯, na 6 dagen kon bij deze kast al een tweede honingbak op! Dit gebeurt ons normaal pas tegen half mei en dan nog hoogstens met zo’n 1 op 5 volken…
Onze volken zijn heel sterk uitgewinterd en de weersomstandigheden zitten nu ook wel mee, maar anderzijds: de medailles worden natuurlijk pas aan de eindmeet uitgereikt🤞
PS: er zou hier wel eens een moeder-dochteroperatie aan de gang kunnen zijn…
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op April 11, 2020 at 07:02PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina