‘t Zijn tijden van overvloed nu voor de bijen en dus maken ze de eerste zwermplannen: nieuwe koninginnen zijn in de maak (je ziet op de foto een moerdop met een prinsessenlarfje badend in de koninginnenbrij) en binnen een weekje zou de oude koningin samen met de helft van het volk vertrekken naar andere oorden, een onzekere toekomst tegemoet en het restvolk achterlatend met een schat aan voedsel en broed. Maar tussen droom en daad staan imkers met praktische bezwaren…… (April 18, 2020 at 12:20PM)‘t Zijn tijden van overvloed nu voor de bijen en dus maken ze de eerste zwermplannen: nieuwe koninginnen zijn in de maak (je ziet op de foto een moerdop met een prinsessenlarfje badend in de koninginnenbrij) en binnen een weekje zou de oude koningin samen met de helft van het volk vertrekken naar andere oorden, een onzekere toekomst tegemoet en het restvolk achterlatend met een schat aan voedsel en broed. Maar tussen droom en daad staan imkers met praktische bezwaren…
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op April 18, 2020 at 12:20PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina