Oeps, vrijdag blijkbaar toch een dop over het hoofd gezien 😁 en dus kwam er vandaag een zwerm af… Maar het zwermen is mislukt en dus kwamen de bijen na een tijdje maar weer terug naar hun kast, nadat ze bij de buren tevergeefs in de boom hingen om te wachten op hun koningin (die niet mee kon omdat we de Renson toepassen)…. (April 27, 2020 at 12:50PM)


Oeps, vrijdag blijkbaar toch een dop over het hoofd gezien 😁 en dus kwam er vandaag een zwerm af…
Maar het zwermen is mislukt en dus kwamen de bijen na een tijdje maar weer terug naar hun kast, nadat ze bij de buren tevergeefs in de boom hingen om te wachten op hun koningin (die niet mee kon omdat we de Renson toepassen).

Bekijk hier het volledige bericht
Bericht automatisch gepost op April 27, 2020 at 12:50PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina