‘t is druk in de imkerij: de koninginnenteelt is ook gestart! Stap 1: vandaag aangezogen larfjes van een reinteeltmoer van collega Guy in een hopeloos moerloos volk ingehangen. Die zullen met een enorme toewijding de aangeboden prinsessenlarfjes verzorgen. Zo zullen er volgend jaar ook weer rustige en sterke volken in de buurt vliegen…. (May 02, 2020 at 06:38PM)‘t is druk in de imkerij: de koninginnenteelt is ook gestart!
Stap 1: vandaag aangezogen larfjes van een reinteeltmoer van collega Guy in een hopeloos moerloos volk ingehangen. Die zullen met een enorme toewijding de aangeboden prinsessenlarfjes verzorgen. Zo zullen er volgend jaar ook weer rustige en sterke volken in de buurt vliegen.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 02, 2020 at 06:38PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina