En de bezig bijtjes en hun imker gaan maar door: nog een zwerm(pje) geschept vandaag. Samen met de gemaakte afleggers zijn er deze week dus alweer 7 nieuwe volkjes bijgekomen om op te volgen. De koninginnenteelt is ook goed gestart: alle 10 larfjes zijn aangenomen door het pleegvolk. De productievolken kregen ondertussen ook allemaal hun wekelijkse controle. En o ja: het huis is eindelijk helemaal opgeruimd na het slingeren! En nu gaan even een koffietje drinken โ˜•๐Ÿ˜Š Op de foto: een koningin in de maak in 1 van de afleggers…. (May 03, 2020 at 04:12PM)En de bezig bijtjes en hun imker gaan maar door: nog een zwerm(pje) geschept vandaag. Samen met de gemaakte afleggers zijn er deze week dus alweer 7 nieuwe volkjes bijgekomen om op te volgen. De koninginnenteelt is ook goed gestart: alle 10 larfjes zijn aangenomen door het pleegvolk. De productievolken kregen ondertussen ook allemaal hun wekelijkse controle. En o ja: het huis is eindelijk helemaal opgeruimd na het slingeren! En nu gaan even een koffietje drinken โ˜•๐Ÿ˜Š
Op de foto: een koningin in de maak in 1 van de afleggers.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 03, 2020 at 04:12PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina