Niet alleen streven wij in onze imkerij naar duurzaamheid, maar als kleinschalige voedselproducent kunnen en willen we onze hoogwaardige natuurproducten ook bij het verpakken het respect betonen dat ze verdienen. Geen snel uitgesneden raathoning in plastiek potjes droppen dus, neen, onze klanten nemen deze honingraat mee zoals wij hem uit de bijenkast gehaald hebben: in het houten raampje. Wij doen er enkel nog heel voorzichtig een cellofaantje rond en monteren steuntjes. Zo smul jij straks van deze delicatesse als een echte imker, smakelijk!… (May 16, 2020 at 09:25PM)Niet alleen streven wij in onze imkerij naar duurzaamheid, maar als kleinschalige voedselproducent kunnen en willen we onze hoogwaardige natuurproducten ook bij het verpakken het respect betonen dat ze verdienen.
Geen snel uitgesneden raathoning in plastiek potjes droppen dus, neen, onze klanten nemen deze honingraat mee zoals wij hem uit de bijenkast gehaald hebben: in het houten raampje. Wij doen er enkel nog heel voorzichtig een cellofaantje rond en monteren steuntjes. Zo smul jij straks van deze delicatesse als een echte imker, smakelijk!
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 16, 2020 at 09:25PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina