De lentedracht is echt wel helemaal voorbij, voor de bijen zijn het armoedige tijden nu. En dan is het ook nog eens zo droog… Help jij de bijen in jouw buurt door een schaaltje water buiten te zetten? Vergeet niet om er wat takjes, mos o.i.d. in te leggen, of vul ‘m met steentjes of knikkers, zo kunnen ze drinken zonder te ver-drinken ๐Ÿ˜‰… (May 30, 2020 at 03:27PM)De lentedracht is echt wel helemaal voorbij, voor de bijen zijn het armoedige tijden nu. En dan is het ook nog eens zo droog… Help jij de bijen in jouw buurt door een schaaltje water buiten te zetten? Vergeet niet om er wat takjes, mos o.i.d. in te leggen, of vul ‘m met steentjes of knikkers, zo kunnen ze drinken zonder te ver-drinken ๐Ÿ˜‰
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 30, 2020 at 03:27PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina