Toptip om de komende dagen door te komen: een heerlijk verfrissende natuurlimonade! (Met dank aan onze honingfan Dries voor de prachtige foto!) Een receptje voor een karaf van 1 liter: ๐Ÿ‹ 3 citroenen (of limoenen) uitpersen, ๐ŸŒฟ een bosje (gekneusde) munt toevoegen, ๐Ÿฏ 3-4 eetlepels vloeibare honing van je favoriete imker, ๐Ÿ’ง bijvullen met ijskoud water en goed roeren optioneel: enkele dunne schijfje gember voor wat extra pit… (June 23, 2020 at 09:44AM)Toptip om de komende dagen door te komen: een heerlijk verfrissende natuurlimonade!
(Met dank aan onze honingfan Dries voor de prachtige foto!)
Een receptje voor een karaf van 1 liter:
๐Ÿ‹ 3 citroenen (of limoenen) uitpersen,
๐ŸŒฟ een bosje (gekneusde) munt toevoegen,
๐Ÿฏ 3-4 eetlepels vloeibare honing van je favoriete imker,
๐Ÿ’ง bijvullen met ijskoud water en goed roeren
optioneel: enkele dunne schijfje gember voor wat extra pit
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op June 23, 2020 at 09:44AM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina