Kiekeboe! Europese hoornaar en imker oog in oog… We krijgen veel oproepen, we vragen dan een foto door te sturen en meestal zijn het hommels (dus niets doen) of wespen (brandweer vragen indien verdelging noodzakelijk). Maar bij deze moesten we toch eens ter plaatse gaan kijken. Gelukkig bleken het Europese hoornaars (en niet de Aziatische), prachtige beestjes, die we het liefst gewoon hun gang laten gaan, maar dit nest kan op die positie niet blijven, dus zal een beroep gedaan worden op de brandweer…… (June 28, 2020 at 12:37PM)


Kiekeboe! Europese hoornaar en imker oog in oog…

We krijgen veel oproepen, we vragen dan een foto door te sturen en meestal zijn het hommels (dus niets doen) of wespen (brandweer vragen indien verdelging noodzakelijk). Maar bij deze moesten we toch eens ter plaatse gaan kijken. Gelukkig bleken het Europese hoornaars (en niet de Aziatische), prachtige beestjes, die we het liefst gewoon hun gang laten gaan, maar dit nest kan op die positie niet blijven, dus zal een beroep gedaan worden op de brandweer…

Bekijk hier het volledige bericht
Bericht automatisch gepost op June 28, 2020 at 12:37PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina