Invoeren jonge koningin in een moerloos volk. We gebruiken een invoerkooitje zodat ze eerst veilig kennis kunnen maken. De ingang links is versperd met een prop suikerdeeg. Tegen dat de bijen dat weggegeten hebben zijn ze de nieuwe moer al helemaal gewoon en kan ze zich zonder risico in het volk begeven. Maar aan het gedrag van deze bijen ziet de imker eigenlijk al meteen dat het hier wel goed zal gaan…. (July 28, 2020 at 06:35PM)Invoeren jonge koningin in een moerloos volk.
We gebruiken een invoerkooitje zodat ze eerst veilig kennis kunnen maken. De ingang links is versperd met een prop suikerdeeg. Tegen dat de bijen dat weggegeten hebben zijn ze de nieuwe moer al helemaal gewoon en kan ze zich zonder risico in het volk begeven.
Maar aan het gedrag van deze bijen ziet de imker eigenlijk al meteen dat het hier wel goed zal gaan.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op July 28, 2020 at 06:35PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina