Vervelende virussen! Deze twee volken vertoonden in het voorjaar serieuze symptomen van CBPV, een ernstige en erg besmettelijke bijenziekte. De volken zouden uiteindelijk zijn gestorven en het risico was zeer reëel dat de andere volken van de bijenstand ook zouden volgen… Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en dus werd drastisch ingegrepen: o.a. alle broed werd vernietigd, het volk van 3 bakken naar 1 teruggezet op volledig nieuwe raten en een nieuwe jonge gezonde koningin gegeven,… Honing hebben ze niet geproduceerd, ze hebben al hun energie in hun gezondheid moeten steken, maar vandaag zijn ze net zo sterk als de andere volken. En nu duimen maar dat ze door de winter komen!… (October 22, 2020 at 03:50PM)Vervelende virussen!
Deze twee volken vertoonden in het voorjaar serieuze symptomen van CBPV, een ernstige en erg besmettelijke bijenziekte. De volken zouden uiteindelijk zijn gestorven en het risico was zeer reëel dat de andere volken van de bijenstand ook zouden volgen…
Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en dus werd drastisch ingegrepen: o.a. alle broed werd vernietigd, het volk van 3 bakken naar 1 teruggezet op volledig nieuwe raten en een nieuwe jonge gezonde koningin gegeven,…
Honing hebben ze niet geproduceerd, ze hebben al hun energie in hun gezondheid moeten steken, maar vandaag zijn ze net zo sterk als de andere volken. En nu duimen maar dat ze door de winter komen!
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op October 22, 2020 at 03:50PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina