Tag je favoriete boer(in) hieronder, want dit is een oproep aan onze collega’s boeren* in Erpe-Mere (alle deelgemeenten) en Lede (Lede, Impe en Papegem): Ook dit jaar willen wij weer de GRATIS nestkastjes en bijvriendelijk zaaigoed voor jullie ophalen! Plaats je bestelling op de website van de provincie, kies ‘afhaal Sint-Niklaas 14u-15u’ & stuur je bestelgegevens nadien naar ons door. Wij halen dan het zaad en/of de kastjes voor jou op en leveren het aan huis, dat spaart je weer wat tijd! *Landbouwnummer vereist… (December 16, 2020 at 01:56PM)


Tag je favoriete boer(in) hieronder, want dit is een oproep aan onze collega’s boeren* in Erpe-Mere (alle deelgemeenten) en Lede (Lede, Impe en Papegem): Ook dit jaar willen wij weer de GRATIS nestkastjes en bijvriendelijk zaaigoed voor jullie ophalen!
Plaats je bestelling op de website van de provincie, kies ‘afhaal Sint-Niklaas 14u-15u’ & stuur je bestelgegevens nadien naar ons door. Wij halen dan het zaad en/of de kastjes voor jou op en leveren het aan huis, dat spaart je weer wat tijd!
*Landbouwnummer vereist
Provincie lanceert jaarlijkse groepsaankoop plantgoed voor land- en tuinbouwers en imkers
Ook bijenvriendelijk bloemenzaad en nestkasten verkrijgbaar
Bekijk hier het volledige bericht
Bericht automatisch gepost op December 16, 2020 at 01:56PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina