😯😳😤 Test Aankoop heeft 24 soorten bloemenhoning, die in supermarkten tegen hoge prijzen worden verkocht, laten analyseren. In 19 van die 24 stalen stelde het labo vast dat de honing verouderd, verhit en/of bewerkt is geweest. Een sluitend bewijs voor toevoeging van andere suikers is dat nog niet, maar alles wijst wel in die richting…. (March 23, 2021 at 08:44PM)


😯😳😤
Test Aankoop heeft 24 soorten bloemenhoning, die in supermarkten tegen hoge prijzen worden verkocht, laten analyseren. In 19 van die 24 stalen stelde het labo vast dat de honing verouderd, verhit en/of bewerkt is geweest. Een sluitend bewijs voor toevoeging van andere suikers is dat nog niet, maar alles wijst wel in die richting.
Dure bloemenhoning is vaak nep
Er wordt veel gefraudeerd met bloemenhoning door toevoeging van andere suikers
Bekijk hier het volledige bericht
Bericht automatisch gepost op March 23, 2021 at 08:44PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina