NEWSFLASH – Jullie weten dat we het ‘korte keten principe’ bij De Kleine Steen heel serieus nemen: wel, daarom hebben we bij de bloemenkweker om de hoek een stukje van hun serres gehuurd, waar nu al 1000 cacaoplantjes flink aan het groeien zijn, zodat we deze zomer honigchoco uit onze bijenkasten kunnen oogsten, die voor de volle 100% door onze bijtjes is geproduceerd…! Zo hoeven we geen (elders geteelde) chocolade meer bij onze honing te mengen om onze heerlijke honingchoco te produceren, want de bijtjes brengen het immers allemaal zelf mee na het bloembezoek. Tip: Je kan je nu al op de reservatielijst voor dit unieke product zetten door hieronder een reactie te plaatsen…. (April 01, 2021 at 11:49AM)NEWSFLASH – Jullie weten dat we het ‘korte keten principe’ bij De Kleine Steen heel serieus nemen: wel, daarom hebben we bij de bloemenkweker om de hoek een stukje van hun serres gehuurd, waar nu al 1000 cacaoplantjes flink aan het groeien zijn, zodat we deze zomer honigchoco uit onze bijenkasten kunnen oogsten, die voor de volle 100% door onze bijtjes is geproduceerd…! Zo hoeven we geen (elders geteelde) chocolade meer bij onze honing te mengen om onze heerlijke honingchoco te produceren, want de bijtjes brengen het immers allemaal zelf mee na het bloembezoek.
Tip: Je kan je nu al op de reservatielijst voor dit unieke product zetten door hieronder een reactie te plaatsen.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op April 01, 2021 at 11:49AM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina