Jullie enthousiasme is geweldig! โค๏ธ๐Ÿ๐Ÿ’ช Onze voorraad zaden is er al bijna helemaal ‘doorgedraaid’, maar haast je toch maar niet naar onze automaat, want binnen enkele dagen zouden we jullie een heel nieuwe, leuke bloemenmix moeten kunnen aanbieden waar we zelfs nog meer enthousiast over zijn ๐Ÿ˜ maar waar we nog even niks over kunnen vertellen ๐Ÿค… (April 27, 2021 at 10:07PM)Jullie enthousiasme is geweldig! โค๏ธ๐Ÿ๐Ÿ’ช
Onze voorraad zaden is er al bijna helemaal ‘doorgedraaid’, maar haast je toch maar niet naar onze automaat, want binnen enkele dagen zouden we jullie een heel nieuwe, leuke bloemenmix moeten kunnen aanbieden waar we zelfs nog meer enthousiast over zijn ๐Ÿ˜ maar waar we nog even niks over kunnen vertellen ๐Ÿค
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op April 27, 2021 at 10:07PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina