𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄 𝗯𝗹𝗼𝗲𝗺𝗲𝗻𝘇𝗮𝗮𝗱𝗺𝗲𝗻𝗴𝘀𝗲𝗹 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗺𝗮𝗮𝘁! Dankzij Vlaams Bijeninstituut Pagina kunnen we jullie een nieuw prachtig bijvriendelijk mengsel aanbieden, speciaal samengesteld door imker Geert Steelant van De lachende bijenkast! Eén draai aan onze ‘sjiekenbak’ kost je 50 cent en geeft je zeker 7,5 m² van deze heerlijke bloemen voor de bijen: 𝘨𝘰𝘶𝘥𝘴𝘣𝘭𝘰𝘦𝘮, 𝘬𝘰𝘮𝘬𝘰𝘮𝘮𝘦𝘳𝘬𝘳𝘶𝘪𝘥, 𝘷𝘭𝘢𝘴, 𝘻𝘰𝘯𝘯𝘦𝘣𝘭𝘰𝘦𝘮, 𝘭𝘶𝘻𝘦𝘳𝘯𝘦, 𝘸𝘪𝘭𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘦𝘯, 𝘷𝘦𝘯𝘬𝘦𝘭, 𝘢𝘧𝘳𝘪𝘬𝘢𝘢𝘯𝘵𝘫𝘦, 𝘱𝘩𝘢𝘤𝘦𝘭𝘪𝘢, 𝘣𝘭𝘢𝘥𝘳𝘢𝘮𝘮𝘦𝘯𝘢𝘴, 𝘩𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨𝘬𝘭𝘢𝘷𝘦𝘳, 𝘣𝘰𝘦𝘬𝘸𝘦𝘪𝘵, 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘦𝘳𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦, 𝘨𝘳𝘰𝘵𝘦 𝘬𝘢𝘢𝘳𝘥𝘦𝘣𝘰𝘭, 𝘤𝘪𝘤𝘩𝘰𝘳𝘦𝘪 𝘦𝘯 𝘣𝘰𝘦𝘳𝘦𝘯𝘸𝘰𝘳𝘮𝘬𝘳𝘶𝘪𝘥…. (May 03, 2021 at 05:11PM)𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄 𝗯𝗹𝗼𝗲𝗺𝗲𝗻𝘇𝗮𝗮𝗱𝗺𝗲𝗻𝗴𝘀𝗲𝗹 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗺𝗮𝗮𝘁!
Dankzij Vlaams Bijeninstituut Pagina kunnen we jullie een nieuw prachtig bijvriendelijk mengsel aanbieden, speciaal samengesteld door imker Geert Steelant van De lachende bijenkast!
Eén draai aan onze ‘sjiekenbak’ kost je 50 cent en geeft je zeker 7,5 m² van deze heerlijke bloemen voor de bijen: 𝘨𝘰𝘶𝘥𝘴𝘣𝘭𝘰𝘦𝘮, 𝘬𝘰𝘮𝘬𝘰𝘮𝘮𝘦𝘳𝘬𝘳𝘶𝘪𝘥, 𝘷𝘭𝘢𝘴, 𝘻𝘰𝘯𝘯𝘦𝘣𝘭𝘰𝘦𝘮, 𝘭𝘶𝘻𝘦𝘳𝘯𝘦, 𝘸𝘪𝘭𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘦𝘯, 𝘷𝘦𝘯𝘬𝘦𝘭, 𝘢𝘧𝘳𝘪𝘬𝘢𝘢𝘯𝘵𝘫𝘦, 𝘱𝘩𝘢𝘤𝘦𝘭𝘪𝘢, 𝘣𝘭𝘢𝘥𝘳𝘢𝘮𝘮𝘦𝘯𝘢𝘴, 𝘩𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨𝘬𝘭𝘢𝘷𝘦𝘳, 𝘣𝘰𝘦𝘬𝘸𝘦𝘪𝘵, 𝘷𝘰𝘦𝘥𝘦𝘳𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦, 𝘨𝘳𝘰𝘵𝘦 𝘬𝘢𝘢𝘳𝘥𝘦𝘣𝘰𝘭, 𝘤𝘪𝘤𝘩𝘰𝘳𝘦𝘪 𝘦𝘯 𝘣𝘰𝘦𝘳𝘦𝘯𝘸𝘰𝘳𝘮𝘬𝘳𝘶𝘪𝘥.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 03, 2021 at 05:11PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina