Voor #wereldbijendag gaven we dit hommelnestje in dit vogelhuisje een nieuwe plaats in onze tuin (want het hing op een plaats waar de mensen zich niet echt comfortabel bij voelden.) Beter dat ze daarvoor bellen, dan dat ze het vernietigen, want ook dit zijn ‘essentiële werkers’ in ons ecosysteem en die lekkere tomaten in onze serre deze zomer komen er niet zonder hen!… (May 20, 2021 at 08:40AM)Voor #wereldbijendag gaven we dit hommelnestje in dit vogelhuisje een nieuwe plaats in onze tuin (want het hing op een plaats waar de mensen zich niet echt comfortabel bij voelden.)
Beter dat ze daarvoor bellen, dan dat ze het vernietigen, want ook dit zijn ‘essentiële werkers’ in ons ecosysteem en die lekkere tomaten in onze serre deze zomer komen er niet zonder hen!
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 20, 2021 at 08:40AM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina