“Imkers halen minder honing uit bijenkasten: “Normaal vliegen ze 10 uur per dag, maar ze vliegen praktisch niet” “De bijen hebben last van het wisselvallige en natte zomerweer. Door de regen bloeien er veel minder bloemen dan normaal, en dat is al weken zo. Ze vinden dus amper nectar. Het gevolg is dat imkers heel wat minder honing uit hun bijenkasten halen: amper 25 tot 30 procent van wat ze in een normaal honingseizoen oogsten” ➡️ hier bij ons 50% van wat we vorig (top)jaar hadden en 70% van wat we in een gemiddeld jaar hebben, dus we klagen niet. https://ift.tt/2Vzhqdt… (August 06, 2021 at 08:53PM)


“Imkers halen minder honing uit bijenkasten: “Normaal vliegen ze 10 uur per dag, maar ze vliegen praktisch niet” “De bijen hebben last van het wisselvallige en natte zomerweer. Door de regen bloeien er veel minder bloemen dan normaal, en dat is al weken zo. Ze vinden dus amper nectar. Het gevolg is dat imkers heel wat minder honing uit hun bijenkasten halen: amper 25 tot 30 procent van wat ze in een normaal honingseizoen oogsten” ➡️ hier bij ons 50% van wat we vorig (top)jaar hadden en 70% van wat we in een gemiddeld jaar hebben, dus we klagen niet.
https://ift.tt/2Vzhqdt
BEKIJK – Imkers halen minder honing uit bijenkasten: “Normaal vliegen ze 10 uur per dag, maar ze vliegen praktisch niet”
De bijen hebben last van het wisselvallige en natte zomerweer.
Bekijk hier het volledige bericht
Bericht automatisch gepost op August 06, 2021 at 08:53PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina