💜 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝗮𝗮𝗻𝗸𝗼𝗼𝗽 💜 𝗯𝗹𝗼𝗲𝗺𝗯𝗼𝗹𝗹𝗲𝗻 💜 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗷𝗮𝗮𝗿𝘀𝗯𝗹𝗼𝗲𝗶𝗲𝗿𝘀 💜 Dit najaar willen we weer heel wat bloembollen de grond in krijgen in de regio! En een samenaankoop is pakken goedkoper, dus meer bloemen voor de bijen :-) Daarom: ben jij van plan om deze herfst een stukje van je grond (bv. in het gazon, in de border of onder bladverliezende bomen en struiken) op te waarderen met voorjaarsbloeiers? Interesse in krokus, anemoon, blauw druifje of botanische tulpen, én wil je minimum 500 stuks afnemen (prijs is dan 15 tot 30 euro en daar doe je 4 tot 8 m² mee)? Laat dan zo snel mogelijk iets weten en dan bekijken we het samen verder! 𝘋𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘭𝘪𝘦𝘧… (September 01, 2021 at 11:32AM)💜 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝗮𝗮𝗻𝗸𝗼𝗼𝗽 💜 𝗯𝗹𝗼𝗲𝗺𝗯𝗼𝗹𝗹𝗲𝗻 💜 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗷𝗮𝗮𝗿𝘀𝗯𝗹𝗼𝗲𝗶𝗲𝗿𝘀 💜
Dit najaar willen we weer heel wat bloembollen de grond in krijgen in de regio! En een samenaankoop is pakken goedkoper, dus meer bloemen voor de bijen 🙂
Daarom: ben jij van plan om deze herfst een stukje van je grond (bv. in het gazon, in de border of onder bladverliezende bomen en struiken) op te waarderen met voorjaarsbloeiers? Interesse in krokus, anemoon, blauw druifje of botanische tulpen, én wil je minimum 500 stuks afnemen (prijs is dan 15 tot 30 euro en daar doe je 4 tot 8 m² mee)? Laat dan zo snel mogelijk iets weten en dan bekijken we het samen verder!
𝘋𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘭𝘪𝘦𝘧
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op September 01, 2021 at 11:32AM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina