Enkel een gemerkte hoornaar is goed te timen. Per minuut dat ze wegblijft, zit het nest ongeveer 100m verder. Deze is de 2de die ik aan de bijenstand zag. Dagenlang geen gezien op de lokpot hier. Gezien de afstand tot de hotspot in Impe, zou het wel eens om 2 verschillende nesten kunnen gaan. Meer observaties nodig, maar kost tijd en daarvan heb ik er geen op overschot…… (October 16, 2021 at 05:23PM)Enkel een gemerkte hoornaar is goed te timen. Per minuut dat ze wegblijft, zit het nest ongeveer 100m verder. Deze is de 2de die ik aan de bijenstand zag. Dagenlang geen gezien op de lokpot hier. Gezien de afstand tot de hotspot in Impe, zou het wel eens om 2 verschillende nesten kunnen gaan. Meer observaties nodig, maar kost tijd en daarvan heb ik er geen op overschot…
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op October 16, 2021 at 05:23PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina