Ik heb hier nog een kwakkelvolkje staan dat ik nog een kans wil geven. Waarschijnlijk is de moer vorig jaar niet goed bevrucht geraakt door het slechte weer tijdens de bruidsvluchtperiode. Het volk is erg klein en veel broed is er al lang niet meer te vinden, maar nu wel een koninginnendop: een nieuwe opvolger komt er aan!… (April 13, 2022 at 07:49PM)Ik heb hier nog een kwakkelvolkje staan dat ik nog een kans wil geven. Waarschijnlijk is de moer vorig jaar niet goed bevrucht geraakt door het slechte weer tijdens de bruidsvluchtperiode. Het volk is erg klein en veel broed is er al lang niet meer te vinden, maar nu wel een koninginnendop: een nieuwe opvolger komt er aan!
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op April 13, 2022 at 07:49PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina