‘t Is weer de leukste tijd van ‘t jaar: de koninginnenteelt is begonnen! 🙌 Deze larfjes zijn ÊÊn dag oud en zwemmen in de koninginnebrij. Hun moeder is een geselecteerde reinteeltkoningin 👑 Ze worden nog enkele dagen goed verzorgd door onze bijen voor ze gaan verpoppen, en over 10 dagen worden de prinsesjes geboren, fingers crossed 🤞… (May 07, 2022 at 07:51PM)‘t Is weer de leukste tijd van ‘t jaar: de koninginnenteelt is begonnen! 🙌
Deze larfjes zijn ÊÊn dag oud en zwemmen in de koninginnebrij. Hun moeder is een geselecteerde reinteeltkoningin 👑 Ze worden nog enkele dagen goed verzorgd door onze bijen voor ze gaan verpoppen, en over 10 dagen worden de prinsesjes geboren, fingers crossed 🤞
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 07, 2022 at 07:51PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina