‘t Is weer de leukste tijd van ‘t jaar: de koninginnenteelt is begonnen! ๐Ÿ™Œ Deze larfjes zijn รฉรฉn dag oud en zwemmen in de koninginnebrij. Hun moeder is een geselecteerde reinteeltkoningin ๐Ÿ‘‘ Ze worden nog enkele dagen goed verzorgd door onze bijen voor ze gaan verpoppen, en over 10 dagen worden de prinsesjes geboren, fingers crossed ๐Ÿคž… (May 07, 2022 at 07:51PM)‘t Is weer de leukste tijd van ‘t jaar: de koninginnenteelt is begonnen! ๐Ÿ™Œ
Deze larfjes zijn รฉรฉn dag oud en zwemmen in de koninginnebrij. Hun moeder is een geselecteerde reinteeltkoningin ๐Ÿ‘‘ Ze worden nog enkele dagen goed verzorgd door onze bijen voor ze gaan verpoppen, en over 10 dagen worden de prinsesjes geboren, fingers crossed ๐Ÿคž
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 07, 2022 at 07:51PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina