En koninginnetjes 11 tot 20 zijn ook weer geboren en krijgen een piepklein merkje opgekleefd. In 2022 is het geel. Zo zien imkers altijd hoe oud een moer is. Ze worden max. 5 jaar oud, dus zijn er 5 kleuren die roteren: wit, geel, rood, groen en blauw. De nieuwe koninginnetjes gaan straks in nieuwe minivolkjes en die blijven enkele dagen in de kelder om te harmoniseren en daarna worden ze buiten opgesteld en is het tijd voor de bruidsvlucht 🤞… (May 25, 2022 at 11:52AM)En koninginnetjes 11 tot 20 zijn ook weer geboren en krijgen een piepklein merkje opgekleefd. In 2022 is het geel. Zo zien imkers altijd hoe oud een moer is. Ze worden max. 5 jaar oud, dus zijn er 5 kleuren die roteren: wit, geel, rood, groen en blauw.
De nieuwe koninginnetjes gaan straks in nieuwe minivolkjes en die blijven enkele dagen in de kelder om te harmoniseren en daarna worden ze buiten opgesteld en is het tijd voor de bruidsvlucht 🤞
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 25, 2022 at 11:52AM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina