De warmte speelt de servers blijkbaar parten, waardoor niet alles optimaal was: 🔴 de webshop en de website waren vanmorgen een tijd offline maar dat is opgelost, dus je kan terug bestellen! 🔴 een deel betalingen was blijkbaar enkele dagen bij de banken blijven plakken, maar zijn er nu ineens doorgekomen. Dit verklaart je eventuele laattijdige afhaalbevestiging… 🟢 het honingkastje / de deurverkoop ondervond dan weer geen hinder ;-)… (July 19, 2022 at 02:03PM)De warmte speelt de servers blijkbaar parten, waardoor niet alles optimaal was:
🔴 de webshop en de website waren vanmorgen een tijd offline maar dat is opgelost, dus je kan terug bestellen!
🔴 een deel betalingen was blijkbaar enkele dagen bij de banken blijven plakken, maar zijn er nu ineens doorgekomen. Dit verklaart je eventuele laattijdige afhaalbevestiging…
🟢 het honingkastje / de deurverkoop ondervond dan weer geen hinder 😉
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op July 19, 2022 at 02:03PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina