Werelddierendag vandaag, dus nog eens een weetje: wist je dat stuifmeel in vele kleuren voorkomt, afhankelijk van de plant: van geel, oranje en rood tot blauw en paars? Als je bedenkt dat stuifmeel een laag soortelijk gewicht heeft, dan is de 40kg die elk bijenvolk jaarlijks moet verzamelen een indrukwekkende hoeveelheid!… (October 04, 2022 at 06:30PM)Werelddierendag vandaag, dus nog eens een weetje: wist je dat stuifmeel in vele kleuren voorkomt, afhankelijk van de plant: van geel, oranje en rood tot blauw en paars? Als je bedenkt dat stuifmeel een laag soortelijk gewicht heeft, dan is de 40kg die elk bijenvolk jaarlijks moet verzamelen een indrukwekkende hoeveelheid!
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op October 04, 2022 at 06:30PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina