Vandaag de eerste vrieskou, de kasten zijn dichtgevroren. Mochten de koninginnen nog niet gestopt zijn met leggen, dan zal dat volgens de boekjes vandaag gebeuren. Dat betekent dat alle broed binnen precies 3 weken zal uitgelopen zijn. Oudejaarsdag staat in de imkers agenda’s dus aangeduid voor een eventuele oxaalzuurbehandeling tegen de varroamijt…. (December 09, 2022 at 08:38AM)Vandaag de eerste vrieskou, de kasten zijn dichtgevroren.
Mochten de koninginnen nog niet gestopt zijn met leggen, dan zal dat volgens de boekjes vandaag gebeuren. Dat betekent dat alle broed binnen precies 3 weken zal uitgelopen zijn. Oudejaarsdag staat in de imkers agenda’s dus aangeduid voor een eventuele oxaalzuurbehandeling tegen de varroamijt.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op December 09, 2022 at 08:38AM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina