Darrenslacht: ook in dit kastje mogen de mannetjes er niet meer in… ‘t Seizoen is voorbij – winter’s coming – er moeten geen nieuwe koninginnen meer bevrucht worden, dus wie niks kan bijdragen, krijgt ook geen deel van de kostbare voedselvoorraad, zo simpel is dat bij de bijen. En dus mogen deze mannetjes niet meer binnen en hangen ze maar wanhopig onder de vliegplank. Wie toch probeert binnen te komen, zal hardhandig duidelijk gemaakt worden dat er voor hen geen plaats meer is. It’s a girls world!… (August 23, 2023 at 06:30PM)Darrenslacht: ook in dit kastje mogen de mannetjes er niet meer in…
‘t Seizoen is voorbij – winter’s coming – er moeten geen nieuwe koninginnen meer bevrucht worden, dus wie niks kan bijdragen, krijgt ook geen deel van de kostbare voedselvoorraad, zo simpel is dat bij de bijen.
En dus mogen deze mannetjes niet meer binnen en hangen ze maar wanhopig onder de vliegplank. Wie toch probeert binnen te komen, zal hardhandig duidelijk gemaakt worden dat er voor hen geen plaats meer is. It’s a girls world!
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op August 23, 2023 at 06:30PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina