✨ Give away! ✨ Bijen weten als de beste hoe belangrijk de koningin mama is! Maar wie van jullie heeft de zoetste moeder/vrouw? Reageer hieronder met 👑🐝 en win een stuk exclusieve raathoning voor de queen bee van jouw zwerm! Er zullen twee winnaars zijn: eentje wint dit stuk van 350 gr. en de andere gelukkige wint twee stukjes van samen 200 gr. van de allerpuurste honing, niet door mensenhanden aangeraakt! Doe mee en win deze delicatesse! Winnaars worden geloot en hier vanavond laat bekend gemaakt, afhalen bij De Kleine Steen morgen 10/5 tussen 11u en 12u…. (May 09, 2020 at 04:50PM)✨ Give away! ✨
Bijen weten als de beste hoe belangrijk de koningin mama is!
Maar wie van jullie heeft de zoetste moeder/vrouw? Reageer hieronder met 👑🐝 en win een stuk exclusieve raathoning voor de queen bee van jouw zwerm!
Er zullen twee winnaars zijn: eentje wint dit stuk van 350 gr. en de andere gelukkige wint twee stukjes van samen 200 gr. van de allerpuurste honing, niet door mensenhanden aangeraakt!
Doe mee en win deze delicatesse! Winnaars worden geloot en hier vanavond laat bekend gemaakt, afhalen bij De Kleine Steen morgen 10/5 tussen 11u en 12u.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 09, 2020 at 04:50PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina