Sinds vorige maand weten we al wie de zoetste moeders zijn, maar wie o wie zijn de allerzoetste mannen…? Heb jij zo’n supervader of -partner rond jouw korf vliegen? Reageer dan hieronder en maak kans op een stukje exclusieve raathoning voor jouw ‘sugar daddy’! ๐Ÿ˜‚ We verloten 3 stukken: 450g, 345g en 220g. De winnaars worden vrijdagmiddag 12 juni gekozen en worden persoonlijk verwittigd. Ophalen deze vrijdag of zaterdag na afspraak…. (June 09, 2020 at 06:25PM)Sinds vorige maand weten we al wie de zoetste moeders zijn, maar wie o wie zijn de allerzoetste mannen…?
Heb jij zo’n supervader of -partner rond jouw korf vliegen? Reageer dan hieronder en maak kans op een stukje exclusieve raathoning voor jouw ‘sugar daddy’! ๐Ÿ˜‚
We verloten 3 stukken: 450g, 345g en 220g. De winnaars worden vrijdagmiddag 12 juni gekozen en worden persoonlijk verwittigd. Ophalen deze vrijdag of zaterdag na afspraak.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op June 09, 2020 at 06:25PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina