Naaste de vaste honing en de honingchoco, ook terug op voorraad: vloeibare lentehoning. Maandag nog geoogst, vandaag al te koop via het honingkastje aan onze voordeur. Tip: Sla nog niet je hele jaarvoorraad in: het betreft nog steeds lentehoning die snel kan kristalliseren. Dan is het beter te wachten tot onze zomerhoning er is, want die blijft langer vloeibaar. De verklaring is de van nature uit verschillende verhouding tussen fructose en glucose in de honing…. (June 12, 2020 at 02:19PM)Naaste de vaste honing en de honingchoco, ook terug op voorraad: vloeibare lentehoning. Maandag nog geoogst, vandaag al te koop via het honingkastje aan onze voordeur.
Tip: Sla nog niet je hele jaarvoorraad in: het betreft nog steeds lentehoning die snel kan kristalliseren. Dan is het beter te wachten tot onze zomerhoning er is, want die blijft langer vloeibaar. De verklaring is de van nature uit verschillende verhouding tussen fructose en glucose in de honing.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op June 12, 2020 at 02:19PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina