Voor zwermen groot en klein, moet je bij de imker zijn…! Dit zwermpje hing hier al 3 dagen, uitgeput want onbeschut voor de vele regen en stevige wind van de laatste dagen. Als je weet dat een zwerm vertrekt met voor zo’n 3 dagen honing in de maag, dan weet je hoe nipt het vandaag was… Gelukkig mogen ze nu komen aansterken bij de Kleine Steen ๐Ÿ˜Š… (May 23, 2021 at 09:29PM)Voor zwermen groot en klein, moet je bij de imker zijn…! Dit zwermpje hing hier al 3 dagen, uitgeput want onbeschut voor de vele regen en stevige wind van de laatste dagen. Als je weet dat een zwerm vertrekt met voor zo’n 3 dagen honing in de maag, dan weet je hoe nipt het vandaag was… Gelukkig mogen ze nu komen aansterken bij de Kleine Steen ๐Ÿ˜Š
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 23, 2021 at 09:29PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina