Dit is de oudste moer van onze imkerij: net iets meer dan 3 jaar oud: alle moeren van 2018 werden volgens internationale afspraak rood gemerkt. Een koningin kan maximum 5 jaar oud worden, maar dat is heel uitzonderlijk, 3 jaar is al een hoge leeftijd tegenwoordig. Deze moer haar dagen zijn feitelijk geteld: de werksterbijen bereiden haar opvolging al voor en als zij het niet doen, dan doet de imker het wel…. (May 27, 2021 at 06:33PM)Dit is de oudste moer van onze imkerij: net iets meer dan 3 jaar oud: alle moeren van 2018 werden volgens internationale afspraak rood gemerkt. Een koningin kan maximum 5 jaar oud worden, maar dat is heel uitzonderlijk, 3 jaar is al een hoge leeftijd tegenwoordig. Deze moer haar dagen zijn feitelijk geteld: de werksterbijen bereiden haar opvolging al voor en als zij het niet doen, dan doet de imker het wel.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op May 27, 2021 at 06:33PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina