Aziatische hoornaar met prooi. Die prooi wordt eerst op een rustig plekje ontdaan van de oninteressante delen en vervolgens pas naar het nest gevlogen. Daarom kan je een vliegrichting niet vinden door jagende hoornaars (eiwitzoekers) te volgen, maar door suikerhalers te observeren. Je kan ze gelukkkig gemakkelijk van taak doen veranderen door ze te vangen en op een wiekpot te laten drinken. Dan pas zullen ze de nodige informatie vrijgeven…. (September 26, 2022 at 12:44PM)Aziatische hoornaar met prooi. Die prooi wordt eerst op een rustig plekje ontdaan van de oninteressante delen en vervolgens pas naar het nest gevlogen. Daarom kan je een vliegrichting niet vinden door jagende hoornaars (eiwitzoekers) te volgen, maar door suikerhalers te observeren. Je kan ze gelukkkig gemakkelijk van taak doen veranderen door ze te vangen en op een wiekpot te laten drinken. Dan pas zullen ze de nodige informatie vrijgeven.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op September 26, 2022 at 12:44PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina