Vanaf deze wiekpotten kunnen we de vliegrichting van de hoornaars volgen. Als ze hier zijn volgetankt, vliegen ze richting nest. Vanaf deze locatie in Overimpestraat/Vuystermanstraat leken ze west-noordwest te vliegen (richting Edenroc) en zetten me zo op het verkeerde been (en bezorgden me heel wat tijdverlies), want later bleek dat ze telkens een bocht namen als ze uit het zicht verdwenen waren en eigenlijk meer naar het zuiden gingen…. (September 26, 2022 at 12:44PM)Vanaf deze wiekpotten kunnen we de vliegrichting van de hoornaars volgen. Als ze hier zijn volgetankt, vliegen ze richting nest. Vanaf deze locatie in Overimpestraat/Vuystermanstraat leken ze west-noordwest te vliegen (richting Edenroc) en zetten me zo op het verkeerde been (en bezorgden me heel wat tijdverlies), want later bleek dat ze telkens een bocht namen als ze uit het zicht verdwenen waren en eigenlijk meer naar het zuiden gingen.
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op September 26, 2022 at 12:44PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina