Er was al weinig dracht de laatste weken, maar nu met het slechte weer de komende week is het wijs om ‘bij’ te voederen. Het zijn nl. magere tijden voor de bijen, maar de winter moet voorbereid worden. De bijen zijn er erg blij mee zo te zien, onze portemonnee wat minder (prijs bijna verdubbeld op een jaar tijd) 😉… (July 23, 2023 at 09:03PM)Er was al weinig dracht de laatste weken, maar nu met het slechte weer de komende week is het wijs om ‘bij’ te voederen. Het zijn nl. magere tijden voor de bijen, maar de winter moet voorbereid worden.
De bijen zijn er erg blij mee zo te zien, onze portemonnee wat minder (prijs bijna verdubbeld op een jaar tijd) 😉
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op July 23, 2023 at 09:03PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina