Dankzij onze trouwe honingfans, jullie dus, is de oogst van 2023 al weer helemaal uitverkocht! Het is elk jaar weer een beetje spannend hoe de verkoop zal verlopen: de voorraad is altijd beperkt en we weten voordien niet hoeveel we precies zullen hebben. Hoe kunnen we iedereen op een vlotte, eerlijke en voor ons werkbare manier de kans geven om zijn/haar potje(s) te bemachtigen en hoe stemmen we zo veel mogelijk mensen tevreden? We hebben er dit jaar in ieder geval een goed gevoel over, al beseffen we dat de perfectie niet bestaat: zo moesten we vandaag met spijt in ons hart toch al enkele trouwe honingfans ontgoochelen, die net naast de laatste potjes grepen… Het bijenwerk is natuurlijk nog niet gedaan: er is nog heel wat te doen, eer de bijen en imker in winterrust mogen, maar we willen jullie nu al weer bedanken voor jullie enthousiasme, want het geeft ons veel plezier en motivatie!… (July 24, 2023 at 02:05PM)Dankzij onze trouwe honingfans, jullie dus, is de oogst van 2023 al weer helemaal uitverkocht!
Het is elk jaar weer een beetje spannend hoe de verkoop zal verlopen: de voorraad is altijd beperkt en we weten voordien niet hoeveel we precies zullen hebben. Hoe kunnen we iedereen op een vlotte, eerlijke en voor ons werkbare manier de kans geven om zijn/haar potje(s) te bemachtigen en hoe stemmen we zo veel mogelijk mensen tevreden?
We hebben er dit jaar in ieder geval een goed gevoel over, al beseffen we dat de perfectie niet bestaat: zo moesten we vandaag met spijt in ons hart toch al enkele trouwe honingfans ontgoochelen, die net naast de laatste potjes grepen…
Het bijenwerk is natuurlijk nog niet gedaan: er is nog heel wat te doen, eer de bijen en imker in winterrust mogen, maar we willen jullie nu al weer bedanken voor jullie enthousiasme, want het geeft ons veel plezier en motivatie!
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op July 24, 2023 at 02:05PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina