De oogjes zijn waarnemingen van individuen. De sterren zijn wiekpotten van mij. en het rode huisjes is de locatie van het nest. Detailkaartje in één van de volgende foto’s. De hoornaars vliegen tot 2km rond het nest. De rode oogjes zijn zo goed als zeker van het gevonden nest. De blauwe zijn van het onlangs gevonden en verdelgd nest in Impe. Voor de zwarte in Wanzele is er twijfel of ze van het nest dat vandaag is gevonden komen of niet…… (September 26, 2022 at 12:44PM)De oogjes zijn waarnemingen van individuen. De sterren zijn wiekpotten van mij. en het rode huisjes is de locatie van het nest. Detailkaartje in één van de volgende foto’s.
De hoornaars vliegen tot 2km rond het nest. De rode oogjes zijn zo goed als zeker van het gevonden nest. De blauwe zijn van het onlangs gevonden en verdelgd nest in Impe. Voor de zwarte in Wanzele is er twijfel of ze van het nest dat vandaag is gevonden komen of niet…
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op September 26, 2022 at 12:44PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina