Stuifmeel, voor de bijen minstens even belangrijk als honing, komt in vele kleuren 🤩 Dankzij de Renson-methode hebben onze volken momenteel mooie ramen stuifmeel/bijenbrood ter beschikking, maar de herfst kan tegenwoordig soms lang warm zijn en de zomers armoedig, dus het is toch nog geen garantie voor de opkweek van vitale winterbijen…… (July 21, 2023 at 06:30PM)Stuifmeel, voor de bijen minstens even belangrijk als honing, komt in vele kleuren 🤩
Dankzij de Renson-methode hebben onze volken momenteel mooie ramen stuifmeel/bijenbrood ter beschikking, maar de herfst kan tegenwoordig soms lang warm zijn en de zomers armoedig, dus het is toch nog geen garantie voor de opkweek van vitale winterbijen…
Bekijk hier het volledige originele bericht

Bericht automatisch gepost op July 21, 2023 at 06:30PM met IFTTT van De Kleine Steen Facebookpagina